Svake godine ugodno me iznenadi broj djece koja žele već drugu ili treću godinu zaredom dolaziti na radionice. Samim tim dobivam potvrdu da uživaju u zajedničkom druženju s ostalim Relaxašima i sa mnom. Potvrdu da im je ono što radimo korisno i ujedno zabavno. Jer ne možete djeci prodavati prazne priče, bar ne dugo. Osjete kad je nekome baš stalo do njih, a u svojim su grupama podržani od svih i zajedno rješavamo sve što je potrebno. Nitko nije više ili manje vrijedan od ovog drugog. Uključujući mene. Razmišljajući kada krenuti s objavama, neke su me mame preduhitrile (opet!) i predbilježile djecu prije nego sam uopće objavila raspored. Hvala vam na tom povjerenju. Hvala i svima koji daju preporuku. To mi daje vjetar u leđa da se više mog baviti kreativnim osmišljavanjem radionica, a manje marketingom. Tko me poznaje, zna koliko mi to znači.

Još je malo slobodnih mjesta u grupama

Na web stranici postavljen je raspored radionica za školsku godinu 2022./2023., Vidjet ćete promjene i u duljini trajanja pojedinih grupa te korekcija u cijeni. Jedno je mjesto slobodno još u grupi za školarce od od prvog do četvrtog razreda ponedjeljkom. Dva mjesta u već godinama uigranoj grupi srijedom koju čini sjajna ekipa od 6 do 8 godina (ima i školaraca, ali su vjerni jedni drugima pa se ne razdvajaju). Tri mjesta starije školarce od 5. do 8. čeka u grupi petkom navečer (jer ne želimo u vikend ući pod nikakvim stresom, sve mičemo van!!), no zato grupu utorkom punimo s novim Relaxašima od 4 do 6 godina! Dobrodošli su potpuni početnici željni sjajne atmosfere i korisnog mindfulness druženja. Zajedno učimo prepoznavati najrazličitije emocije te alate kako se s njima nositi ako nam se ne sviđaju i još puno puno drugih stvari.

Što je novo u ponudi?

Divnoj ekipi iz Kastva i okolice dodajem još 15 minuta na dosadašnjih sat vremena jer su to stvarno zaslužili. Redovito su dolazili i aktivno sudjelovali. Pritom i cijene ostaju iste kao i prošle godine, juhuuuu!
Otvaram i novu grupu za starije školarce od 5. do 8. razreda. Budući da tim subotama putujem svako jutro iz Zagreba i vraćam se isti dan, satnica možda nije idealna, ali vrijedi se uključiti. Tu se i dalje družimo svake druge subote i slobodno se možete prijaviti ili potvrditi nastavak dolaženja. Ovdje su grupe malkice veće jer nam je prostor u Jump IN with Ivona odličan i stane nas više i imamo genijalne rekvizite koje pouzdano znam da djeca jako vole, osobito pilates lopte koje su skoro pa veće od pojedinih polaznika :).

 

Foto: privatni arhiv, zabranjeno je preuzimanje fotografija bez moje dozvole